Image

Πώς να προστατεύετε καλύτερα μεγαλύτερες πληγές

2 λεπτά ανάγνωσης
Δείξε Περισσότερα

Αυτοκόλλητα αποστειρωμένα επιθέματα Hansaplast Sensitive XL και XXL

Μάθετε ποιο επίθεμα να χρησιμοποιήσετε σε περίπτωσημεγαλύτερης πληγής, όπως κόψιμο και εκδορά, ή σε μια πληγή μετά από μικρό χειρουργείο. Η Hansaplast προσφέρει μια σειρά επιθεμάτων XL και XXL για μικρότερο ή μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης, καθώς και για ιδιαίτερες ανάγκες, όπως το ευαίσθητο δέρμα και η προστασία από το νερό.

Image

Αντίθετα με ό,τι νομίζουμε, η επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι αν μια πληγή αφεθεί να επουλωθεί σε ξηρές συνθήκες με τον αέρα, η διαδικασία επούλωσης μπορεί να διαταραχθεί και να επιμηκυνθεί. Οι μεγαλύτερες πληγές προστατεύονται καλύτερα με αποστειρωμένα επιθέματα που καλύπτουν την πληγή. Η κάλυψη της πληγής εμποδίζει την επιμόλυνση, μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης και διασφαλίζει το βέλτιστο περιβάλλον επούλωσης.

 

Η Hansaplast διαθέτει δύο διαφορετικά μεγέθη επιθεμάτων για  πληγές μετρίου και μεγάλου μεγέθους:

  • XL διαστάσεων 6 x 7 cm
  • XXL διαστάσεων 8 x 10cm

Αυτοκόλλητα επιθέματα μεγάλα Hansaplast Sensitive 3XL και 4XL

Η κάλυψη μιας μέτριας ή μεγάλης πληγής μπορεί να αποτελεί πρόκληση για άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή μετά από ένα μικρό χειρουργείο.

Image
Φιλικό με την επιδρρμίδα, αεροδιαπερατό υλικό που προστατεύει την πληγή

Στις περιπτώσεις αυτές, τα επιθέματα Hansaplast Sensitive XL και XXL καλύπτουν πολλές ανάγκες: Είναι ιδιαίτερα φιλικά προς την επιδερμίδα με μαλακό και αεροδιαπερατό υλικό. Με γάζα που δεν κολλάει στην πληγή.

 

Η καλή εφαρμογή διασφαλίζει ότι το επίθεμα παραμένει στη θέση του, ενώ ταυτόχρονα αφαιρείται χωρίς πόνο. Τα επιθέματα σφραγίζουν αξιόπιστα την πληγή περιμετρικά - εμποδίζοντας τις μολύνσεις. Η αποτελεσματικότητα των επιθεμάτων Hansaplast Sensitive έχει αποδειχθεί σε διάφορες κλινικές μελέτες.

Image

Τα προϊόντα της σειράς Hansaplast Sensitive XXL είναι:

  • Sensitive 3XL διαστάσεων 10 x 15 cm
  • Sensitive XXL διαστάσεων 10 x 20 cm

Αυτοκόλλητα επιθέματα αδιάβροχα Aqua Protect XL & XXL

Η προστασία από το νερό των πληγών μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους, μετά από ένα μικρό χειρουργείο είναι σημαντική για τη διαδικασία επούλωσης.

Image
Η αδιάβροχη στρώση του επιθέματος προστατεύει από την υγρασία

Τα επιθέματα Hansaplast Aqua Protect XL και XXL είναι ιδανικά για το πλύσιμο, το ντους, το μπάνιο και την κολύμβηση. Το αδιάβροχο υλικό προστατεύει από την υγρασία, ενώ η μεγάλη γάζα που δεν κολλάει στην πληγή, προστατεύει και περιποιείται την πληγή. Τα επιθέματα αναπνέουν, είναι λεπτά και αρκετά εύκαμπτα, έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις κινήσεις του δέρματος.

 

Image

Τα προϊόντα της σειράς Hansaplast Aqua Protect XXL είναι:

  • Aqua Protect XL διαστάσεων 6 x 7 cm
  • Aqua Protect XXL διαστάσεων 8 x 10 cm
  • Aqua Protect 3XL διαστάσεων 10 x 15 cm
  • Aqua Protect 4XL διαστάσεων 10 x 20 cm